Update 4 november

Geen veranderingen ten opzichte van de vorige keer. Een trouwfeest is nu niet mogelijk. Alvast een datum voor volgend jaar reserveren? Dat kan via info@djevecue.nl, of stuur mij een appje op 06 11 99 26 44

Update 13 oktober

Update nieuwste maatregelen vanaf 14 oktober 2020

Een gedeeltelijke lockdown een bruiloftsfeest is niet mogelijk, alle evenementen zijn verboden.

De maatregelen geldig tot 13 oktober 2020:

Het is duidelijk dat het coronavirus weer in opmars is. De horeca is verplicht om de deuren te sluiten om 22:00 uur. Er mogen maximaal 30 personen aanwezig zijn in de horeca en iedereen moet een vaste zitplaats hebben. Wil je wel muziek en een DJ op jouw bruiloft? Dat kan en de meeste geschikte vorm is door middel van achtergrondmuziek. Wil je niet een DJ maar wil je graag hulp bij het vinden van de achtergrondmuziek voor jouw bruiloft? Daar denk ik graag in mee. Neem in beide gevallen contact op via het contactformulier of app/bel mij op 06 11 99 26 44.

Update 6 mei 2020

De nieuwe maatregelen houden in dat er hopelijk vanaf 1 juli weer groepen tot 100 man mogelijk zijn in restaurants en cafés. Wel op 1,5 meter afstand natuurlijk en op voorwaarde dat het virus onder de duim gehouden kan worden.

Update 23 maart 2020

Wat een gekke tijd! Ik heb al met een heel aantal bruidsparen contact gehad over hun bruiloft die gepland staat tussen nu en 1 juni. Zoals bekend gemaakt is door de Rijksoverheid is het verboden om nog een (bruilofts)feest te geven.

Daarom zullen boekingen die gepland staan tussen nu en 1 juni omgeboekt worden naar een nieuwe datum, mocht ik beschikbaar zijn. Ik zal de komende tijd met de bruidsparen contact opnemen om per situatie te kijken naar de mogelijkheden.

Bij vragen ben ik bereikbaar op info@djevecue.nl