Ervaringen van Bruidsparen

Na afloop van bruiloften waarop ik gedraaid heb, heb ik de volgende ervaring van de bruidsparen gekregen:


Bruiloft Thierry en Anneloes

beoordeling: 10/10

“Rustig, hij weet wat hij doet, komt beheerst over. Heeft goed geluisterd naar onze wensen in het voorbereidende gesprek. Dat was natuurlijk even afwachten, maar kwam helemaal tot uiting tijdens het feest (incl. verzoekjes zoals het aftellen + startlied en bepaalde stijlen wel/niet). Hij stelde zich proactief op en nam initiatief tijdens het feest.”


Bruiloft Tim en Naomi

beoordeling: 9,8/10

“Hans was zeer goed in de communicatie vooraf. Voor ons was er natuurlijk veel te organiseren voor de bruiloft, maar Hans pakte zijn aandeel goed op en regelde zaken voor ons, zoals een afspraak met hem en het huren van geluidsapparatuur. Op het feest zelf draaide Hans wat we hadden afgesproken had hij alles goed geregeld en opgebouwd. Wat ons betreft kon het niet beter!”


Bruiloft Gideon en Nathanja:

beoordeling: 9,7/10

“Zeer tevreden, Hans heeft goed door gehad wat wij met het feestje wilden, en dit is ook op het feest zelf goed tot uiting gekomen.”

In de kolom hiernaast staan tevens de ervaringen die andere bruidsparen achtergelaten hebben op theperfectwedding.nl. Klik op de link of de ervaringen om meer te lezen over hoe anderen het ervaren hebben!