Hoe vind ik het ideale laatste nummer voor mijn bruiloft?

Kies hoe jij je bruiloft wilt afsluiten

De laatste akkoorden van het laatste nummer op jouw bruiloftsfeest klinken. Wat was het perfect. Jullie kijken elkaar aan en om jullie heen staan vrienden en familie arm in arm mee te zingen op het slotnummer. Het is perfect, tot aan het slotnummer klopte alles.

De afsluiter is de kers op de taart van jouw bruiloftsfeest. Ik geloof dat in het laatste nummer de avond en misschien wel de hele dag samenkomen. Maar welk nummer is daar nu geschikt voor? En welke past er bij jouw feest? Kies jij voor een Nederlandse Meezinger? Of toch voor een Amerikaanse Rock-klassieker? Doe hieronder inspiratie op voor het laatste nummer dat gedraaid wordt op jouw bruiloft voordat jouw gasten buiten een haag vormen en de lampen aangaan.

Slotnummers voor bruiloften op Spotify:


Het laatste nummer voor je bruiloft nog niet gevonden?

Laatste nummer bruiloft

Ben je er nog niet over uit wat het slotnummer moet worden? Ik heb tijdens eerdere bruiloften al heel diverse slotnummers voorbij zien komen. Wordt jouw laatste bruiloftsnummer een rustig nummer, een meezinger, een tranentrekker, die ene rock-klassieker, een foute carnavals hit, of toch iets anders? Alles kan!

Het hoeft ook niet per sé een bepaald nummer te zijn, misschien vind je het wel prettiger als ik langzaam afbouw qua tempo en volume, dat kan natuurlijk ook. Hierover adviseer ik je graag!

Ik sta open voor alle ideeën, het is ten slotte jouw feest. Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of stuur mij een appje.