Misschien heb je al veel ideeën over welke muziek je wilt op jouw bruiloftsfeest. En misschien heb je ook echt nog geen idee. In dat geval, no worries! Het is mijn werk om je hierbij te helpen.


Hoe ga ik te werk?

Je hoeft geen uitgebreide muziekkennis te hebben om de lekkerste deuntjes uit te kiezen voor jouw feest. Gewapend met slimme afspeellijsten, veel ervaringen van andere bruiloften en tips en tricks hebben we in een mum van tijd een afspeellijst met muziek die jij leuk vindt. Ik maak er vervolgens tijdens jullie feest een mooi geheel van.

Hoe selecteren we de juiste muziek?

Een feest waarin iedereen het naar zijn zin heeft, dat is belangrijk. Je wilt graag dat oudtante Janny en neefje Thom van 10 allebei een leuke avond hebben. Je voelt al aan, dat vraagt om diverse muziek! Daarom gaan we als eerste kijken naar de muziekgenres die leuk zouden zijn. Genres die het vaak goed doen zijn:

  • jaren ’80, ’90, ’00, ’10
  • top 40
  • disco
  • danceklassiekertjes
  • Spaanse vibes: salsa en latin.

Dit betekend niet dat dit per sé hoeft op jouw feest. Ik kan je wel alvast vertellen dat dit heel wat voetjes van de vloer gaat krijgen!


Kun je voorbeelden geven?

Dat kan ik! Ga daarvoor naar mijn Afspeellijst-Inspiratie pagina. Op deze pagina vind je verschillende afspeellijsten voor de hierboven genoemde genres.


Hoe klinkt dat uiteindelijk?

Beluister hieronder een live-set en krijg een idee hoe dit allemaal kan gaan klinken! Krijg je misschien meteen ideeën over de muziek die jij graag wilt: