Misschien heb je al veel ideeën over welke muziek je wilt op jouw bruiloftsfeest. En misschien heb je ook echt nog geen idee. In dat geval, no worries! Het is mijn werk om je hierbij te helpen.


Hoe ga ik te werk?

Je hoeft geen uitgebreide muziekkennis te hebben om de lekkerste deuntjes uit te kiezen voor jouw feest. Gewapend met slimme afspeellijsten, veel ervaringen van andere bruiloften en tips en tricks hebben we in een mum van tijd een afspeellijst met muziek die jij leuk vindt. Ik maak er vervolgens tijdens jullie feest een mooi geheel van.

Hoe selecteren we de juiste muziek?

Je wilt graag dat oudtante Janny en neefje Thom van 10 allebei een leuke avond hebben. Je voelt al aan, dat vraagt om diverse muziek! Daarom gaan we als eerste kijken naar de muziekgenres die leuk zouden zijn. Genres die het vaak goed doen zijn:

  • jaren ’80, ’90, ’00, ’10
  • top 40
  • disco
  • danceklassiekertjes
  • Spaanse vibes: salsa en latin.

Dit betekend niet dat dit per sé hoeft op jouw feest. Daar gaan we het tijdens de persoonlijke kennismaking uitgebreider over hebben en finetunen.


Kun je voorbeelden van dansmuziek geven?

Dat kan ik! Ga daarvoor naar mijn pagina met Voorbeelden van Feestmuziek. Op deze pagina vind je verschillende afspeellijsten voor de hierboven genoemde genres.


Hoe klinkt dat allemaal tijdens het feest?

Beluister hieronder een live-set en krijg een idee hoe dit allemaal kan gaan klinken tijdens het feest:

Allround bruiloft dj