Veel gestelde vragen

Waar kan ik jullie mee helpen?

Draai je verzoekjes?

In principe draai ik zoveel mogelijk verzoekjes. Wel moet het passen bij de sfeer van het feest en de wensen die jullie doorgegeven hebben.


Wat gebeurd er bij ziekte?

Bij ziekte zorg ik ervoor dat er een vervangende DJ staat. Deze zal ik instrueren over de afspraken die wij hebben gemaakt. Daarnaast blijft de kwaliteit gewaarborgd omdat het DJ’s zijn die ook Allround DJ zijn. Hierdoor zijn ze flexibel en voor veel feesten inzetbaar.


Kun je een microfoon meenemen?

Die neem ik altijd standaard mee. Mocht jullie of bijvoorbeeld jullie ceremoniemeesters hiervan gebruik willen maken, dan is dat mogelijk.


Gebruik je een microfoon tijdens een optreden?

In principe gebruik ik zo weinig mogelijk de microfoon tijdens het feest zelf. Dit leidt voor mij af van de muziek waarom het gaat. Heel sporadisch gebruik ik de microfoon om aankondigingen te doen of aan het eind voor een dankwoord bijvoorbeeld. Dit zal in overeenstemming met jullie gebeuren.


Zijn de reiskosten inbegrepen?

In elk pakket dat ik aanbied zijn de reiskosten inbegrepen t/m 200 kilometer. Kilometers daarboven zijn €0,19 per kilometer.


Hoe lang van te voren ben je aanwezig?

Hoe laat ik aanwezig ben zullen we afstemmen op jullie planning. Dit is afhankelijk van hoeveel apparatuur ik op ga bouwen, wat praktisch is voor de locatie en of jullie bijvoorbeeld op een andere locatie of in een andere ruimte eten en hoe laat bijvoorbeeld een eventuele receptie begint. Ik zorg ervoor dat alles netjes opgebouwd wordt zonder dat jullie, de locatie of jullie gasten er last van hebben.


Wat voor apparatuur neem je mee?

Afhankelijk van het pakket dat jullie kiezen kan ik verschillende soorten apparatuur meenemen. Denk dan aan speakers, verlichting, rookmachines, lasers, etc. Lees hier meer over de verschillende soorten pakketten.


Houd je in de muziek die je draait rekening met geloofsovertuiging?

Vanuit mijn eigen achtergrond weet ik dat verschillende soorten muziek niet of minder passend kunnen zijn voor jullie of jullie gasten. Dit is altijd een vraag die ik stel tijdens ons kennismakingsgesprek.


Jouw vraag nog niet beantwoord? Neem snel contact op via het contactformulier en stel jouw vraag!