Bruiloft dj in Gelderland nodig?

Misschien heb je wel eens zo’n bruiloft meegemaakt. Het is de grote dag van je oom, oudtante, nicht of achterbuurmeisje. Ze hebben een DJ ingehuurd en het beloofd een mooie avond te worden. Maar zodra de DJ begint staat de muziek te hard, is de dansvloer leeg, draait de DJ alleen de muziek die hij zelf leuk vindt. Kortom, de match tussen de DJ en de aanwezige gasten ontbreekt. Zonde! Naar mijn mening is deze match het begin van een goed feest. Laten we kijken of ik de match ben voor jouw feest zodat jouw feest een knalfeest kan worden!

Ik ben Hans, allround bruiloft DJ in Gelderland. Bruiloften draai ik al sinds 2014 en ondertussen ben ik er wel achter dat ik dat graag doe. Ik help je graag met het organiseren van een leuk, sfeervol feest. Hoe doen we dat? Lees snel verder.

In onze eerste ontmoeting stel ik veel vragen. Deze vragen heb je misschien nu al, en daar nemen we uitgebreid de tijd voor! Samen vormen we zo een beeld over hoe het er aan toe moet gaan op de dansvloer als het zover is. Een greep uit de onderwerpen:

 • Hoe groot is de groep aanwezigen op jouw feest?;
 • Welke nummers mogen zeker niet ontbreken?;
 • Wil je veel rustige muziek of wil je juist een opbouw in de avond?;
 • Hoe laat ben ik als DJ aanwezig?;
 • Openingsdans? Afsluiters?

En zo kan ik nog wel even doorgaan. Misschien heb je nog geen duidelijk beeld bij wat je wilt, misschien ook wel. Tijdens de eerste ontmoeting hebben we het hierover en bepalen we of ik de match ben voor jullie bruiloft of niet. Is het geen match? Even goede vrienden! Wellicht is er zelfs een DJ uit mijn netwerk die beter past bij wat jij voor ogen hebt.

Wat kun je verder van mij verwachten?

 • altijd eerst een vrijblijvende persoonlijke kennismaking;
 • heldere, vlotte communicatie met mij;
 • geen tussenpersonen;
 • duidelijke All-in prijzen;
 • bij ziekte altijd vervanging;
 • tijdens het feest let ik scherp op de sfeer en laat het volgende nummer daarvan afhangen;
 • ik regel van A tot Z wat er nodig is voor het feest (apparatuur, muziek, dj-booth, etc.)

Vertel me meer!

Dat zal ik doen, zullen we beginnen bij hoe we de juiste muziek selecteren? Of lees je misschien liever eerst de klantervaringen van andere bruidsparen?

Wil je een vraag stellen?

Dat kan ook! Ga dan naar het contactformulier. Binnen 24 uur heb je van mij antwoord op jouw vraag.

Ook kun je mij een appje sturen, klik daarvoor op de groene knop hieronder. Je zit dan meteen in een chat met mij op Whatsapp.


DJ Èvecue