Bruiloft DJ in Utrecht huren?

Bruiloft DJ Utrecht: Misschien heb je wel eens zo’n bruiloft meegemaakt. Het is de grote dag van je oom, neef of achterbuurmeisje. Ze hebben een DJ ingehuurd en het beloofd een mooie avond te worden. Maar zodra de DJ begint is de dansvloer leeg, staat de muziek te hard, draait de DJ alleen de muziek die hij zelf leuk vindt. Kortom, de match tussen de DJ en de aanwezige gasten ontbreekt. Zonde! Naar mijn mening is deze match het begin van een goed feest. Laten we kijken of ik de match ben voor jouw feest zodat jouw feest een knalfeest kan worden!

Even voorstellen

Ik ben Hans, bruiloft DJ in omgeving Utrecht. Sinds 2014 draai ik op bruiloften: het is een grote passie van mij! Deze passie komt terug in alles wat komt kijken bij het organiseren van jullie droomfeest. Jullie muziekwensen, de planning van de avond, de locatie, het aantal gasten, de techniek, en ga zo maar even door. Het is jullie feest, samen zorgen we ervoor dat alles klopt en bij jullie past. Enthousiast? Lees snel verder!

Tijdens onze eerste ontmoeting is er alle ruimte om vragen te stellen. Samen vormen we zo een beeld over hoe het er aan toe moet gaan op de dansvloer als het zover is. Een greep uit de onderwerpen:

 • Hoe groot is de groep aanwezigen op jouw feest?;
 • Welke nummers mogen zeker niet ontbreken?;
 • Wil je veel rustige muziek of wil je juist een opbouw in de avond?;
 • Hoe laat ben ik als DJ aanwezig?;
 • Openingsdans? Afsluiters?

En zo kan ik nog wel even doorgaan. Misschien heb je nog geen duidelijk beeld bij wat je wilt, misschien ook wel. Tijdens de eerste ontmoeting hebben we het hierover en bepalen we of ik de match ben voor jullie bruiloft of niet. Is het geen match? Even goede vrienden! Wellicht is er zelfs een DJ uit mijn netwerk die beter past bij wat jij voor ogen hebt.

Wat kun je verder van mij verwachten?

 • altijd een vrijblijvende persoonlijke kennismaking;
 • geen tussenpersonen;
 • heldere communicatie met mij;
 • duidelijke All-in prijzen;
 • elk feest is uniek: tijdens het feest let ik scherp op de sfeer en laat het volgende nummer daarvan afhangen;
 • Van A tot Z kan ik jullie ontzorgen (geluidsapparatuur, feestverlichting, muziek, dj-booth, etc.).

Bruiloft DJ boeken in Utrecht: Vertel me meer!

Dat zal ik doen, zullen we beginnen bij hoe we de juiste muziek selecteren? Of lees je misschien liever eerst de klantervaringen van andere bruidsparen?

Wil je een vraag stellen?

Dat kan ook! Ga dan naar het contactformulier. Binnen 24 uur heb je van mij antwoord op jouw vraag.

Ook kun je mij een appje sturen, klik daarvoor op de groene knop hieronder. Je zit dan meteen in een chat met mij op Whatsapp: